Marianne Lynge

Jeg har arbejdet med glas i mere end 20 år og hvis der byder sig et godt kursus hvor jeg kan lære en ny teknik, er jeg gerne at finde på holdet. Bullseye er mit fortrukne glas at arbejde med, det bliver lavet i USA og det giver de flotteste klare farver efter brandning.

Der er mange brandeteknikker, tackfusing, fuldfusing, cookies, og slumping er bare nogle af dem, og hvilken en af dem jeg bruger, kommer an på hvad jeg skal lave.

I 2016 åbnede jeg butikken i Vordingborg, og flyttede mit værksted fra skuret i baghaven ned i butikken. Det var fantastisk at kunne stå og lave glas samtidige med at kunderne kommer ind og kigger eller køber, og rigtig mange er da også interesseret i processen.
Butikken midt i byen havde jeg i 5 år, vi havde rigtig travlt og det betød at jeg stort set ikke fik lavet noget glas mere.
Jeg besluttede derfor at flytte min butik samt værksted ca.6 km. uden for byen, til nogle dejlige lyse lokaler som fordeler sig over 300 m2 og det er super dejligt igen at kunne få lov til at fordybe sig i glasset.
Hvis tiden er til det, laver jeg også special opgaver.

Marianne Lynge glaskunst - skål "Squares"

Produkter fra Marianne Lynge