Vi sender web-shop ordre alle hverdage

Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Fragt og levering
Hos Marianne Lynge sender vi alle vores pakker med GLS.

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over kr. 500,-. Køber du for under kr. 500,- er fragtprisen kr. 29,- inkl. moms, hvis du vælger afhentning i GLS pakkeshop. Hvis du vælger levering privat, er fragtprisen kr. 89,- inkl. moms. Hvis du har valgt at dine varer skal leveres privat, og du ikke er hjemme, vil GLS lægge en seddel i din postkasse som fortæller, at du skal kontakte GLS og aftale en ny dato for levering. Pakken vil ligge på GLS depotet i 14 dage, hvorefter den sendes retur til os. Når vi har modtaget pakken retur, vil du få dit beløb for varerne refunderet, men dog ikke de fragtomkostninger der måtte være for evt. levering kr. 29,- og for retur leveringen kr. 89,-

Leveringstid og levering udlandet
Ordrer sendes som udgangspunkt, indenfor 1-3 hverdage. Vi bestræber os på at sende ordren samme dag, såfremt ordren er indgået senest kl. 14 på en hverdag.

Vi sender varer til Sverige og Danmark (ikke Færøerne og Grønland) Hvis du bor i udlandet eller på Færøerne og Grønland og ønsker at købe noget fra os, så send os en mail på info@mariannelynge.dk så finder vi ud af om det kan lade sig gøre.

Betaling
Hos Marianne Lynge kan følgende betalingsformer benyttes

 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb, svarende til den faktiske levering.

Vær opmærksom på, at du med Mastercard, samt visse udenlandske betalingskort vil opleve, at pengene bliver ”hævet” på dit kort, inden vi har afsendt varen. Det er din bank, der har reserveret pengene ved at fjerne dem fra din konto, og det er derfor ikke noget som vi har kontrol over. Vi trækker først pengene fra banken, når vi har afsendt din ordre. Hvis du annullerer en ordre, efter at have brugt et af disse kort, kan din bank fortsat reservere pengene i op til 30 dage. Dette kan vi desværre ikke gøre noget ved, så du bør kontakte din bank.

Bestilling
Når du handler i vores webshop, accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder har behandlet din ordre.

Marianne Lynge har til enhver tid ret til at afvise eller annullere en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris eller anden udefrakommende årsag.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Hvis du ønsker at returnere din varer, tilbyder vi hos Marianne Lynge 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget dine varer. Du kan se længere nede hvordan du sender en vare retur til os.

Vi behandler din returpakke indenfor 7 dage, hvorefter beløbet vil blive tilbageført til dit anvendte betalingskort, og du vil i den forbindelse modtage en e-mail fra os.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af din ordre eller lade være med at hente din ordre i en pakkeshop.

Det er vigtigt du også læser afsnittet ”sådan sender du en vare retur til os” længere nede på siden.

Bemærk at du ved brug af fortrydelsesret selv betaler returfragt på kr. 45,- Du kan bestille returlabel her

Ombytning til anden vare
Hvis du ønsker at bytte varen til noget andet, f.eks. en anden størrelse, farve e.l., kan du gøre dette indenfor 14 dage.

Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal du blot sende varen/varerne retur til os, og så bestille de nye varer i webshoppen. Se afsnitter herover der omhandler fortrydelsesret samt afsnittet herunder ”sådan sender du en vare retur til os”.

Sådan sender du en vare retur til os
Du kan kun sende din vare retur med GLS.

Bestil din returlabel til kr.45,- her (kræver printer). Hvis du ikke har mulighed for at printe, kan du bestille din returlabel hos www.gls.dk Du skriver nedenstående modtager adresse, betaler hvorefter du får tilsendt en QR kode, som du fremviser når du afleverer pakken i din nærmeste GLS shop

Marianne Lynge
Druevej 7
4760 Vordingborg
Mail adresse: ordre@mariannelynge.dk
Tlf.: 60937675

Vi afhenter IKKE returpakker på posthus, pakkeshop e.l.

Så snart varen er modtaget og gennemgået, betales dine penge retur på det anvendte betalingskort ved købet, minus de fragtomkostninger der evt. måtte være for gratis levering kr. 49,- og du vil i den forbindelse modtage en e-mail fra os.

Bemærk:

 • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 • Vi afhenter ikke forsendelser på f.eks. posthus e.l.
 • Vi modtager ikke pakker uden for vores åbningstid hvilket er årsagen til at du skal bruge GLS.
 • Du bedes pakke returvarerne forsvarligt ind, og du må IKKE sætte en returlabel direkte på originalemballagen.
 • Husk at få en kvittering for din returnering, der hvor du indleverer din pakke, da denne fungerer som bevis for din afsendelse.

Varens stand når du returnerer

 • Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som ved modtagelsen. Husk at varens emballage ikke må bruges som returemballage.
 • Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
 • Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Det betyder f.eks. prismærker ikke må aftages.

Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at såfremt fejlen eller skaden godkendes som en reklamation, vil du enten få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen.

Fejl og skader der er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Kan reklamationen ikke godkendes vil du få varen retur.

Såfremt reklamationen kan godkendes, refunderer vi selvfølgelig dine fragtomkostninger.

Kontakt os gerne ved reklamation
Ofte kan vi løse en reklamation over telefon eller e-mail. Kontakt os derfor endelig på tlf. 6093 7675 eller info@mariannelynge.dk inden du sender varen retur.

Få 10% rabat på dit første køb!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb og få tilsendt VIP tilbud, hvor du også kan læse om de sidste nyheder og tiltag. 
Du vil modtage en mail med den kode du skal opgive for at få rabatten.

* påkrævet felt

Gælder ikke i forvejen nedsatte vare og kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og kampanger.