Ombytning & returnering

Fortrydelsesret
Skulle du fortryde dit køb, har du altid 8 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre, til at returnere den til os. Du kan vælge, at sende den, eller komme personligt forbi i butikken. Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som ved modtagelsen. Du betaler selv for returfragt. Vi behandler din returpakke indenfor 1 uge, hvor beløbet vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort ved købet, og du vil i den forbindelse modtage en e-mail fra os.

Ombytning
Ved ombytning til en anden farve eller størrelse, bedes du kontakte os på telefon eller e-mail, så vi kan reservere den ønskede ombytning til dig, hvorved vi undgår at den bliver udsolgt i mellemtiden. Du betaler selv for at returnere, og når vi sender den nye vare, vil vi trække en fragt svarende til den du selv valgte da du foretog købet.

Returadresse:
Marianne Lynge
Algade 58A
4760 Vordingborg

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign – alt skal leveres på vores adresse.
Derfor kan du ikke anvende DAO og BRING da de levere pakke om natten, men GLS og POSTNORD levere i dagtimerne, så det er en af de 2 du skal anvende.
Du kan med fordel købe en returlabel på vores returportal.

2 års reklamationsret
Du har altid 2 års reklamationsret. Dvs. hvis din vare efter et stykke tid, skulle vise sig, at have eksempelvis en fabrikationsfejl, og hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slidtage, så kontakter du os på telefon eller e-mail. Herefter sender du varen tilbage til os, hvor vi vurderer om det er en gyldig reklamation – og i givet fald om den kan repareres, eller ombyttes. Er dette ikke muligt, vil pengene blive refunderet. Kan reklamationen ikke godkendes vil du få varen retur.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt et månedligt VIP tilbud, hvor du også kan læse om de sidste nyheder og tiltag. 

* påkrævet felt