Bagevejledning:
1. Bottle tømmes i en skål og røres sammen med 3 dl vand.
2. Dejen trykkes flad mellem to stykker bagepapir, så den ca. fylder 1-2 bradepander (anvend evt. kagerulle).
3. Lad dejen trække i 10 min og udskær den herefter i de ønskede størrelser.  
4. Dejen bages ved 175°C i 45 minutter (ikke varmluft), indtil knækbrødene er gyldne og sprøde.
5. Knækbrødene afkøles på en rist.

Tips: 
Hvis knækbrødet rulles tyndt bliver der til to bradepander.
for en ekstra crispy smag rulles knækbrødet helt tyndt ud på bradepanden.
Tilsæt evt.100 g revet cheddarost i dejen eller drys det ovenpå dejen inden bagning. 

Ingredienser:
Solsikkekerner, hørfrø, quinotto, sesamfrø, chiafrø, mørke græskarkerner, loppefrøskaller (HUSK), stensalt.