Bagevejledning:
1. Opløs 10 g gær i 5,5 dl koldt vand. 
2. Tilsæt Bottle indholdet og 3 spsk. olivenolie.
3.  Ælt i 5 min. langsomt og ca. 10 min. hurtigt til dejen slipper skålens sider.
4. Smør skålen med olie og læg dejen i.
5. Sættes til hævning i 12 – 15 timer i køleskabet med madfilm henover skålen.
6. Hæld dejen i en bradepande med bagepapir som er smurt med olie.
7. Tag olie på fingrene og tryk huller i dejen.
8. Hæves ved stuetemperatur i ca. 30 min.
9. Drys med havsalt.
10. Bages 20-25 min. ved 230°C (ikke varmluft).
11. Jo længere den bages, desto sprødere bliver den.

Tips:
Oliven og feta kan også anvendes til pynt. Brug evt. bageform i stedet for bradepande for et højt Focaccia brød.

Hurtig bagning: 20 g gær opløses i 5,5 dl lunken vand (20°C). Æltes 10-15 min. til dejen slipper skålens sider, og sættes til hævning i stuetemperatur i ca. 2 timer.