Bagevejledning:
1. Opløs 6 g gær i 6,5 dl koldt vand.
2. Tilsæt Bottle indholdet.
3. Rør sammen med en grydeske til grøden er ensartet. Skålen tildækkes med madfilm.
4. Grøden sættes til modning ved stuetemperatur i ca. 12 – 15 timer.
5. Dagen efter røres dejen godt igennem med en grydeske og kommes i formen.
6. Dejen sættes til hævning i 30-45 min. tildækket med et viskestykke. (Små bobler dannes i overfladen, når rugbrødet er hævet tilpas).
7. Sættes i ovnen ved 260°C (ikke varmluft), skru derefter ovnen ned på 190°C.
8. Bages ved 190°C i ca. 60 min. 
9. Brug gerne et stegetermometer, brødet er færdigbagt når brødet er 95°C i midten.
10. Brødet afkøles på en rist.

Tips: 
Drys evt. brødet på toppen med sesam eller rugmel lige inden det sættes i ovnen. 
Tilsæt evt. lidt mørkt øl når dejen blandes sammen i stedet for vand. Fx. 3 dl øl og 4 dl vand.