Bagevejledning:
1. Opløs 7 g gær i 5 dl koldt vand.
2. Tilsæt Bottle indholdet.
3. Ælt i 5 min. langsomt og ca. 10 min. hurtigt til dejen slipper skålens sider.
4. Smør skålen med olie og læg dejen i.
5. Sættes til hævning i min. 12 timer i køleskabet med madfilm henover skålen.
6. Mel (og evt. kerner) drysses på et bord.
7. Dejen lægges på melet.
8. Træk ud i dejen til 4 sider og fold siderne op på midten af dejen.
9. Vend dejen om så samlingen ligger nedad og placer dejen på bagepapir.
10. Lad den hæve i 20-30 min. inden den sættes i ovnen/grillen.
11. Bages 35-40 min. i ovnen ved 230°C (ikke varmluft).
12. Brug gerne et stegetermometer, brødet skal måle 97°C i midten.

Tips: 
Bag i havegrill evt. på en pizzasten. 

Hurtig bagning: 20 g gær opløses i 5 dl lunken vand (20°C). Æltes 10-15 min. til dejen slipper skålens sider (brug gerne røremaskine) og sættes til hævning i stuetemperatur i ca. 2 timer.