Lidt om mig

 

Jeg begyndte at arbejde med glas i 2000 den gang boede jeg i Oslo. Jeg startede med at male på glas og gik på kursus tre til fire gange om ugen.

I 2003 flyttede Jeg til Göteborg hvor jeg underviste i glasmaling 5 gange om ugen, et børnehold og fire voksenhold.
Efter et lille år i Sverige flyttede jeg tilbage til min fødeby Vordingborg, som jeg var flyttet fra i 1983.

Siden har jeg arbejdet i ”koldglas” det hedder den form for glas jeg arbejder med, og taget mange intensive kurser bl.a. hos Cerama i Hvidovre.
Koldglas teknikken prøvede jeg allerede i Norge, det var ikke så meget fremme deroppe dengang, men efter at have prøvet det, var jeg ikke i tvivl om at det var det jeg skulle arbejde mere med.

Jeg har altid gået efter at lære teknikker, for herefter at øve mig i at præciserer dem. Efter min mening er det teknik og præcision der giver flotte og unikke værker, jeg laver i øvrigt kun unika ting, det er nemlig umuligt at lave to ting 100% ens.

I 2007 til 2015 underviste jeg på Vordingborg Ungdomsskole og siden 2014 har jeg haft workshop hold.

I min butik kan du melde dig til work-shop og når der er
”Åbent værksted” kan du komme ind og prøve at lave f.eks. et ophæng et smykke eller en blomsterpind.
Spørg i butikken eller læs mere herom under fanen "Lav dit eget glas" Du kan også høre lidt om det i filmen nederst på denne side.

På min webshop har jeg udvalgte vare fra min butik, da det ikke er alt som kan sendes. Hvis du ikke finder det du søger på min webshop, er du altid velkommen til at sende mig en forespørgsel via kontaktformularen: Kontakt
 

Marianne Lynge 
 

Her viser jeg hvordan jeg laver mine populære glashuse og jeg fortæller om min butik, dengang lå butikken et andet sted på Algade i Vordingborg.
Så har du 25 min med en god kop kaffe/te så tryk på "play" og lad dig inspirere