Wildelife Garden

Træfugle fra Wildelife Garden købes hos Marianne Lynge

Find de fantastiske træfugle og fuglehuse på vores webshop: Wildlife Garden

DecoBirds er en serie fugle i Lindetræ fra Sverige. Hver enkel fugl er håndsnittet og malet med miljøvenlige vejrbestændige farver i hånden.

Under vinteren går mange Sommerfugle i hi og de søger gerne et sommerfuglehus hvor de kan puppe sig. Fyld sommerfuglehuset med bark, det vil skærpe sommerfuglens sanser. De kryber ind i huset i begyndelsen af efteråret og kommer frem igen når solen begynder at varme om foråert.

Det er meget underholdende at have Egern uden for vinduet i haven, de små dyr er meget kloge og akrobatiske. Der går ikke lang tid før Egernet finder ud af at kommen ned til foderet, de sidder på trappen og løfter taget med hovedet. 

Og med et insektbo / Bistad giver du blomsterbier et sted og bo, de bestøver blomster og frugttræer så der kommer nye skud. Blomsterbier stikker ikke og lever alene fremfor honningbier som lever i flok. Normalt bor Blomsterbier i huler i gamle træer og stubbe.
Blomsterbien vil bruge bambushullerne til både opbevaring af pollen men også som børnehave, da hunbien ligger sine æg i rørne.